Informació legal i condicions d'ús

El present Avís Legal i Condicions d'Ús (d'ara endavant, “Avís legal”) regulen l'accés i ús del present portal d'Internet www.basquetcat.net (d'ara endavant, “pàgina web”) titularitat de l'entitat A.D. BASQUET C.A.T.

En compliment del que es disposa en la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, li informem que la present pàgina web és titularitat de A.D. BASQUET C.A.T. (d'ara endavant, “BASQUETCAT”), entitat amb CIF G58852419, inscrita en el Registre d’Entitats Esportives de la Generalitat de Catalunya, amb el número d’inscripció 756.

Domicili social: Rambla Guipúscoa, núm. 24, 08018, Barcelona.

Correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Telèfon: +34 686120041

La navegació, així com el simple accés a la pàgina web i/o la mera utilització dels serveis oferts a través de la mateixa atribueixen la condició d'usuari d'aquesta pàgina web (d'ara endavant, “usuari”) i impliquen l'acceptació plena i sense reserves de les de les condicions incloses en el present Avís Legal, en la versió publicada per BASQUETCAT al moment mateix que l'usuari accedeixi a la pàgina web.

1. Titularitat. El nom del domini www.basquetcat.net és titularitat de BASQUETCAT.

2. Propietat intel·lectual e industrial. Tots els drets de propietat industrial i intel·lectual així com tota la informació continguda en aquesta pàgina web són propietat exclusiva de BASQUETCAT o, si escau, estan degudament llicenciats pel titular. Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies que apareguin en aquesta pàgina web poden ser marques o altres signes distintius registrats pels seus respectius i legítims propietaris, sense que pugui entendre's que l'accés o ús en aquesta pàgina web atribueixi a l'usuari dret algun sobre les citades marques i els altres signes distintius registrats. Així mateix, tota la informació i continguts en aquesta pàgina web estan protegits per drets d'autor i la propietat intel·lectual dels mateixos pertany a BASQUETCAT o, si escau, el seu ús i explotació ha estat degudament autoritzat pel titular, sense que puguin entendre's cedits a l'usuari, cap dels drets d'explotació relacionats amb els mateixos més enllà de l'estrictament necessari per al correcte ús d’aquesta pàgina web.

3. Contingut i enllaços. BASQUETCAT no es responsabilitza del mal ús que es realitzi dels continguts de la seva pàgina web, sent responsabilitat exclusiva de la persona que accedeix a ells o els utilitza. Tampoc assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda a les pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir a través d'enllaços des de la pàgina www.basquetcat.net. La presència d'aquests enllaços té una finalitat informativa, i no constitueixen en cap cas una invitació a la contractació de productes o serveis que es puguin oferir a la pàgina web de destinació. En el cas que BASQUETCAT tingués coneixement efectiu que l'activitat o la informació a la qual remeten aquests enllaços és il·lícita constitutiva de delicte o que pot lesionar béns o drets de tercers susceptibles d'indemnització, actuarà amb la diligència necessària per suprimir o inutilitzar l'enllaç corresponent com més aviat millor.

4. Actualització i modificació. BASQUETCAT es reserva la facultat de modificar unilateralment, a qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, les clàusules del present Avís Legal així com la configuració i, en general, qualsevol altre contingut o servei de la seva pàgina web. La utilització dels serveis i/o el simple accés a la pàgina web, suposarà l'acceptació de qualsevol modificació introduïda. Per això, BASQUETCAT recomana consultar periòdicament el present document, així com les seves posteriors modificacions.

5. Indicacions sobre aspectes tècnics. BASQUETCAT no assumeix responsabilitat alguna derivada de problemes tècnics o fallades en els equips informàtics, que es produeixin durant la connexió a Internet, o que puguin ser originats per terceres persones a través d'intromissions il·legítimes fos del seu control.

BASQUETCAT no garanteix l'absència de virus i altres elements que puguin causar danys en els sistemes informàtics, els documents electrònics o els fitxers d'usuari d'aquesta pàgina web o de pàgines web de tercers, i no es responsabilitza dels danys i perjudicis que es puguin arribar a produir per aquests motius. D'igual forma, no es responsabilitza davant possibles danys i perjudicis que puguin afectar a l'usuari com a conseqüència d'errors, defectes o omissions en la informació que facilita quan procedeix de terceres fonts.

6. Tractament de dades de l'usuari. Quan l'usuari facilita les seves dades de caràcter personal mitjançant l’entrega de formularis en paper al domicili del BASQUETCAT o a través de la pàgina web www.basquetcat.net, o utilitzant qualsevol dels nostres e-mails de contacte (@basquetcat.net), està autoritzant expressament al BASQUETCAT al tractament de les seves dades personals per poder atendre les seves peticions de serveis. BASQUETCAT, inclourà les dades facilitades per l'usuari en un fitxer de la seva titularitat que comptarà amb totes les mesures de seguretat necessàries i exigides per la normativa vigent en matèria de Protecció de Dades.

BASQUETCAT no cedirà o comunicarà a tercers les dades recaptades sense previ consentiment exprés de l'usuari, excepte en el cas que la comunicació sigui necessària per prestar-li el servei que l'usuari ens hagi sol·licitat. L'usuari podrà exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-se per escrit a “A.D. BASQUET C.A.T.”, a la direcció Passeig Maragall, 411, 6è 2a, 08019 Barcelona; o per correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

7. Legislació i jurisdicció aplicable. Amb caràcter general, les relacions amb els usuaris, derivades de la prestació de serveis continguts en aquesta pàgina web, estan sotmesos a la legislació i jurisdicció espanyola, sent competents per a la resolució de quantes qüestions poguessin suscitar-se o accions exercitar-se derivades de la prestació dels serveis i/o continguts en aquesta pàgina web, així com sobre la interpretació, aplicació, compliment i/o incompliment de l'aquí establert als Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona, tret que mitjançant norma imperativa s'estableixi un altre fur diferent.