"Hola, em dic Montse Vicent / Mon i us explicaré els inicis del bàsquet Adela de Trenquelleón.

A finals del 72, Sor Antonia López de Letona, directora de l’escola, em va dir, per mitjans de Sor Socorro, si volia fer esports el dissabte al matí de 9 a 14h. Ja que era una jornada de extraescolars jo vaig acceptar encantada, però vet aquí que vaig començar amb 10 nenes i es varen transformar en 100. Aleshores, vaig demanar per fer dos dies més. Sor Antonia va decidir donar-me 2 tardes laborals més dissabtes per ensenyar esports a l’escola.

Aquí va començar tot…

Vaig iniciar les nenes en el món del bàsquet i vaig demanar de fundar un club. Dos dies a la setmana entrenàvem de 17 a 22h i els dissabtes jugàvem els partits. I tot això per a que les nenes no es quedessin pels carrers sinó que tinguessin un lloc on estar. Les germanes em van dir que sí, que si jo em feia càrrec que endavant.

I així va ser, 100 nenes van tenir un lloc per fer esport i divertir-se fins els nostres dies."

Montse Vicent

Fundadora del basquet Adela de Trenquelleón

Si vau ser jugadors/es del CAT i voleu compartir alguna fotografia amb tots nosaltres només ens l'heu d'enviar escanejada al següent correu electrònic: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Gràcies!